Beoordelingen van Kin Sushi Oegstgeest

Recente recensies

5.0
Rosita
24 januari 2022

De sushi is echt heerlijk en van hele goede kwaliteit. Vooral de aanvulling met warme sushi vinden wij top en we zijn fan van de dragon roll. De laatste keer kwam onze bestelling helaas 40 minuten te laat. Kan gebeuren, maar we hadden wel verwacht dat de bezorger zich daar even voor zou verontschuldigen. Bovendien was de warme sushi nu niet zo warm meer. Ook de chopsticks ontbraken. Maar de eerdere ervaringen met Kin Sushi waren uitstekend, dus we gaan er vanuit dat het deze avond gewoon niet helemaal lekker liep bij de zaak (misschien personeelsgebrek door corona / quarantaine?).

Bas Njio
24 januari 2022
Bax
23 januari 2022
Gé van der Water
23 januari 2022

Het normale pakket was redelijk, eigenlijk te duur voor de prijs. Het speciale pakket was overheerlijk. Bij elkaar was de bestelling te duur in verhouding met andere sushi zaken.

Tim
23 januari 2022

Het leek leuk dat de bestelling al klaar stond toen ik twee minuten voor de ophaaltijd aan kwam. Volgens de werknemer was het net ingepakt. Helaas waren bij thuiskomst 8 minuten later de gefrituurde garnalen al koud. Jammer. Normaal kan ik de prijs verantwoorden met de hoge kwaliteit maar dan kan dit echt niet gebeuren. Ik denk dat ik de volgende keer maar weer in het restaurant bestel in plaats van vooraf. Dan maar eventjes wachten terwijl het wordt bereid.

Marjoleine
23 januari 2022

Zoals elke x dat we bestellen bij KinSushi is het vers, smakelijk en mooi opgemaakt. Weer genoten, dit x van de pokebowl

Meulendijk
23 januari 2022

Was niet bezorgd, na belletje werd de bezorging opgepakt

Luanne
22 januari 2022

Ja super weer

Adeline
22 januari 2022

Heerlijk!

Petra
21 januari 2022

Het was weer heerlijk

Tim
21 januari 2022
Rik
20 januari 2022

Wederom heerlijk!

Atelier Edmondo
19 januari 2022

Ik bestel voor t eerste keer bij Kin Sushi was heerlijk. Ik ging zelf loshalen hij was klaar,kon gelijk meenemen.zaak zag er ook strak en netjes uit tot de volgende keer Bedankt Kin Sushi

Lenneke
19 januari 2022

Heerlijk

Ronald
18 januari 2022
Jan
18 januari 2022

Was weer voortreffelijk, zoals altijd.

Maxim
17 januari 2022

Bestel nog steeds graag bij Kin Sushi maar dit keer was het allemaal wat minder. Hopelijk verslapt de aandacht en kwaliteit niet!

Daan
17 januari 2022
Kitti
16 januari 2022

De beste zalm pokebowl ik ooit heb gegeten! Heel veel zalm in en geleverd op tijd!

Robin van der Hulst
16 januari 2022
Johan
16 januari 2022

De sushi is vers en erg lekker! We hebben gekozen om de bezorging zo snel mogelijk te bezorgen. De bezorging was binnen 45 minuten geleverd.

Nico
16 januari 2022

Jammer genoeg kan je digitaal alleen vooraf fooi geven. Was namelijk goed op tijd en weer van top kwaliteit

Petra H
16 januari 2022

Heerlijk. We hebben genoten.

Emile
16 januari 2022

Erg lekkere sushi, zoals bijna altijd! Verse ingrediënten en mooi bereid. Dit keer was de rijst iets plakkeriger dan normaal.

Hakan Özten
16 januari 2022
Jaap
15 januari 2022

Zoals altijd: heerlijk en goed verzorgd

Monique Pel
15 januari 2022

Zoals altijd super vers en lekker!🎉

Onderwater
15 januari 2022

Heerlijke pokebowls weer, goed gevuld. Starter weer lekker en strak gerold en de krokante kipstukjes waren lekker krokant. De bezorging had iets sneller gemogen, dan is de kip nog iets warmer. Goede kwaliteit vis en alles netjes verpakt.

Caroline Wilson
15 januari 2022

Normally it is amazing but last night the tuna wasn’t good. It was mushy in texture, tasted and smelled bad so spat it out but also didnt eat any tuna further. Ill definitely order again and bad days happen but please be careful for that tuna, it wasn’t good.

Annette
14 januari 2022

Compliment ! Zeer smakelijke sushi ! Op tijd geleverd - vriendelijke bezorging!

Rob stokkel
14 januari 2022

Kin is echt de beste in de regio!

Joyce
14 januari 2022

Zoals altijd weer overheerlijk!

Tz
14 januari 2022
Renee Wap
14 januari 2022
Janneke
14 januari 2022

Goede verhouding verse vis/rijst en van goede kwaliteit. Heerlijk!

Jochem
14 januari 2022

Heerlijke sushi.

Elles
13 januari 2022

Het was weer heerlijk!

Pieter
13 januari 2022
W Dirkse
12 januari 2022

sloom & niet vers

Manon
11 januari 2022

Het was weer heerlijk. Echt de beste sushi die er is.

Sophie Van 't Hof
10 januari 2022
Piet
10 januari 2022

Perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smits
9 januari 2022

Goed!

GG
9 januari 2022
Margriet de Goeij
9 januari 2022

Heerlijke sushi, je proeft de versheid van de vis!

Tim
9 januari 2022
Ouwehand
8 januari 2022
Kim
8 januari 2022

Super lekkere en verse sushi! Wij wonen in Katwijk en rijden hier speciaal voor naar Oegstgeest.

Peter Gordijn
8 januari 2022
Timo Zonneveld
8 januari 2022
Frank
8 januari 2022

Was weer erg lekker

Jansen
8 januari 2022

Uitstekende kwaliteit Sushi, vriendelijk personeel en stipte bezorging

San
8 januari 2022

Heerlijk!!

A
7 januari 2022

Super lekker! Je proeft dat de vis écht vers is. :)

Kars
7 januari 2022
Julie
7 januari 2022

Zoals altijd, punctuele bezorging en heerlijke sushi’s!

Anne
7 januari 2022

Zoals altijd weer heerlijk!!!

Annemiek
5 januari 2022

Super optijd en heerlijke sushi!

Paulette
5 januari 2022

Het was weer heerlijk!

Richard van Starkenburg
4 januari 2022

Nu voor de tweede keer iets besteld bij kinsushi. Alles is perfect. Superverse en heerlijke sushi. Goed bereid ook. De bezorging is exact op het aangegeven tijdstip en er wordt vriendelijk en goed gecommuniceerd. Echt een aanrader!

Rob de Bruijn
4 januari 2022

Nooit de kwaliteit loslaten, want dan verlies je klanten

Annet
3 januari 2022

Heerlijke sushi en bezorging is top

Nico
3 januari 2022

By far de beste sushi in Katwijk en omstreken. Super vers, heerlijk van smaak!

Maria
3 januari 2022

Heerlijk vers met nog een lauw warme dragon roll

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemiek Smets
3 januari 2022

De carpaccio was weer subliem!

Jeanine bol
3 januari 2022

We miste de uitjes op de urumaki crispy chicken, verder weer perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De mooij
2 januari 2021

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marian
2 januari 2021

Heerlijk!

Hella Weerman
2 januari 2021

Heerlijk! Vind het leuk om te horen dat het ook in Sassenheim komt:)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
1 januari 2021

Snelle en goede bezorging, lekkere verse sushi dus zeker een aanrader

Elise
1 januari 2021

Beste in de regio!

Fred Voogd
1 januari 2021

Prima kwaliteit, heerlijk vers.

Mol
1 januari 2021
Sigrid
1 januari 2021
Top!
31 december 2021
Robert Peter Koet
31 december 2021

Super vers en hoge kwaliteit

Ferry
31 december 2021

Toppers, kwaliteit altijd prefect in orde en super servicegericht! 10/10

Marie
31 december 2021
Tim
31 december 2021

Zoals altijd erg lekker. Ook de bezorging helemaal oke. Normaal gesproken ga ik halen maar dit was wel lekker makkelijk op oudjaar avond.

Patricia
31 december 2021

Heerlijke sushi. Bestelling keurig op tijd klaar. Er werd keihard gewerkt op Oudjaarsavond.

Wilma de Munck
31 december 2021

Stipt op tijd en voortreffelijk van smaak. Dank!

Lennard v Rossum
31 december 2021

Was top!!

G Verster
31 december 2021

Heerlijk en erg goede kwaliteit

Feyaertd
31 december 2021

Heel lekker en vriendelijke bezorging

A smeele
31 december 2021
Jetty
31 december 2021

Uitstekende kwaliteit en mooi gepresenteerd

M. Evers
30 december 2021

Bijna half uur later bezorgd

Annette
29 december 2021

Helaas was de bestelling ruim 20 minuten later. De shushi was overigens uitstekend. Net als de vorige keer.

Joyce
29 december 2021

Heerlijk gegeten. Snelle levering en fantastische kwaliteit van de ingrediënten. Wij bestellen snel weer!

Nico
29 december 2021

Jammer genoeg 30 minuten later dan gepland maar dat mocht pret niet drukken. Heerlijke sushi

Marleen maat
29 december 2021

Zoals altijd, smaakvol, heerlijk gegeten, het zag er weer top uit! , en t was er op de afgesproken tijd

Jacqueline
28 december 2021

De sushi is niet netjes gerold, maar dit wordt helemaal goed gemaakt door smaak, versheid en kwaliteit. Jullie zien me volgende keer weer!

Marianne Wessel
28 december 2021

Was weer heerlijk!

Corien
28 december 2021
Piet Brands
28 december 2021

Wat een heerlijke, hoge kwaliteit sushi voor een lage prijs.

Wolthaus
27 december 2021

Heerlijk zoals altijd. Werd wat later geleverd dan afgesproken maar het was het wachten waard

Cathy Staring Offerman
26 december 2021

Het was zoals altijd weer een feestje!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Teunie Mulder
26 december 2021

Altijd heerlijke sushi

Kerstkind
26 december 2021
Claudia Heemskerk
26 december 2021

Alleen maar complimenten, zelfs voor de voorkeurstijd bezorgd. Onze gasten hadden nog nooit zulke lekkere sushi gegeten!!

Maurice
26 december 2021

Super lekkere sushi! 👌🍣

Jolanda
26 december 2021

Altijd op tijd, altijd vriendelijk en altijd zoooooooooooo lekker

Dennis
25 december 2021

Heel goed allemaal! Supervers, afhaalpunt fris en fruitig, nette gasten. Leuk!

Tessa
25 december 2021

Bestelling stond netjes op tijd klaar en het was heerlijk! Ga zeker weer bestellen.

Adeline Joekes
24 december 2021

Heerlijk

C
24 december 2021
Stam
24 december 2021

Goede verse smaakvolle sushi met een vriendelijke en correcte bezorging.

Anoniem
24 december 2021

Lekker, vers en vriendelijk personeel

Westerlaken M
24 december 2021

Heerlijke sushi rollen. Goed verzorgd, smaakvol en vers.

Dorien
24 december 2021

Helaas is de bezorger iedere later dan de afgesproken tijd. Er wordt niet gebeld om dit door te geven.

Marcel van Dijk
24 december 2021

Alles weer perfect op tijd klaar om afgehaald te kunnen worden. Kwaliteit als altijd, super!

Rik
23 december 2021
Roos
22 december 2021
Bart
22 december 2021
D
22 december 2021
Lenneke Riksman
21 december 2021
Rolien
21 december 2021

Blijf vooral zo doorgaan met de kwaliteit van deze producten.

Marjan van Maanen
21 december 2021

45 minuten te laat bezorgd.

Chris
21 december 2021

Bezorging was perfect op tijd! Maar.. jammer genoeg was de kwaliteit van de sushi niet wat we gewend zijn. De rijst was iets anders dan anders (droger?), en de sushi’s vielen een beetje uit elkaar. Smaakte wel goed, maar toch minder dan we verwachten. Maar volgende keer bestellen we zeker weer bij Kin Sushi, het is altijd super lekker en ik twijfel geen seconde dat het volgende keer weer helemaal top is.

Madelief
21 december 2021

Het was weer geweldig (zoals altijd)

Benjamin Juffermans
20 december 2021

Het was wat langer wachten dan we gewend zijn, maar de kwaliteit van de sushi maakte het meer dan goed!

Annet
20 december 2021
Jo
20 december 2021

Altijd op tijd klaar voor afhalen en altijd heerlijk genieten van de verse sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Era
20 december 2021

Fantastic sushi rolls. Very impressed!

Kees van Duijn
20 december 2021

In één woord Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas Bekooij
20 december 2021

Wij bestellen regelmatig maar wat er gisteren gebeurde viel zwaar tegen. Zag dat ik een oproep gemist had 17:32. belde ik terug om 17:45. Kreeg ik jullie zaak die doodleuk vertelde dat de gemiste oproep een misverstand was. Daarna kregen we de spullen na een telefoontje naar welk adres. Alles was koud. ik heb nog niet betaald.De bezorger zei doodleuk: Sushi's zijn toch altijd koud?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerben
18 december 2021
Paulette Tacx
18 december 2021

Het was de eerste keer maar zeker niet de laatste. Het was super lekker en keurig verzorgd!

Brigitte Krüger
18 december 2021

Poke Bowl met kip. De kip over crunchy, niet meer lekker. De rest super vers en goed. Bezorger wel half uur te laat.

Eric Vermetten
18 december 2021

Super fast, excellent quality!

Natasja
17 december 2021

Zo heerlijk bij jullie de sushi!!

Patricia
17 december 2021

Voortreffelijk, leuke nieuwe combinaties ontdekt

Aline
16 december 2021

Heerlijk, zo als altijd!! Volgende keer weer

D Fasel
15 december 2021

Heerlijk! Voor herhaling vatbaar. Wel een beetje veel soja en wasabi 😂. Enig minpunt dat de gember er niet bij zat

Maxim
14 december 2021

Uitstekende sushi weer. Dit keer sashimi er bij gedaan was zeer goed.

Was weer heerlijk!
13 december 2021
Aquinia Van De Zandt
13 december 2021

Smakelijk en verse producten. Goede presentatie in nieuwe lichtkleurige bakje. Minpuntje: heel weinig mango, helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
13 december 2021

Overheerlijk als altijd, maar 45 minuten te later dan dat KS zelf aangaf. Een lange wachttijd is niet (zo) erg, als ik het maar weet als ik bestel.

E zevenbergen
12 december 2021

De sushi waren lekker. Wel was de binnenkant en buitenkantvan de tas en van de verpakkingen nat, waarschijnlijk van vocht van zeewier salade. Gelukkig waren de sushi zelf niet nat geworden. De bestelling werd meer dan 15 minuten later bezorgd. Daarovet zijn wel verontschuldigen voor aangeboden, toen ik belde om te vragen of de bestselling was doorgekomen.

Angelique
12 december 2021

Het was heerlijk! Beste sushi, alles vers Erg goede kwaliteit, zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Duppie
12 december 2021

De lekkerste sushi ever! Deze sushi en dan vooral de dragon roll, tempura ebi en de urumaki carpaccio zijn hier favoriet. Goede snelle service. Een echte aanrader. Voor ons geen andere sushi meer. Ga zo door toppers!

J.
12 december 2021

Heerlijke sushi en keurig op tijd bezorgd!

Manon
11 december 2021

Het was weer heerlijk en super snel bezorgd. Bedankt

Anoniem
11 december 2021

Sushi lekker, bij t afhalen 35 min gewacht, dat is te lang

Gabi
10 december 2021

De sushi was zoals gebruikelijk lekker, alleen hebben we er wel 70 minuten op moeten wachten. Terwijl we vlakbij wonen… Daarbij werd de sushi met een kapotte tas bezorgd waarbij de eetstokjes op de natte stoep lagen. Die konden we dus niet meer gebruiken. De bezorger was wel heel vriendelijk. Ik begrijp dat veel bedrijven momenteel met personeelstekorten kampen, maar zolang op de sushi wachten dat vind ik eigenlijk niet de moeite waard.

Aline Van Der Aa
9 december 2021

Heerlijk eten, goede kwaliteit en vlot bezorgd. Top!

Sebastiaan
8 december 2021

Snel geleverd en super lekker! Echt een aanrader

Alex
8 december 2021

Vlotte bezorging en heerlijk verse sushi en pokebowls!

Rik
7 december 2021

Heerlijk! Alles goed en mooi in elkaar gezet.

Aleksandra
6 december 2021

Beste sushi 🍣!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

lotte van ingen schenau
6 december 2021

Was weer fantastisch 🤍🤍🤍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris
6 december 2021

Het eten kwam een uur later dan afgesproken. Super vervelend omdat wij eters hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel
5 december 2021

Kwaliteit top, vers en niet bezuinigd op de vulling. Daarom rijden we naar jullie toe. Liever iets verder weg ophalen dan andere kwaliteit laten bezorgen. Ga zo door! en open snel in Sassenheim ;-)

Bart
5 december 2021
Ellen
5 december 2021

Snel en makkelijk te bestellen via de website. Ophalen (wij vallen helaas buiten het bezorggebied) en super lekker eten!!

Irene
4 december 2021

Heerlijk gegeten!!!

Jolanda
4 december 2021

Zoooooooo lekker weer … altijd super kwaliteit

Jan
4 december 2021

Was weer heerlijk

Lisette
3 december 2021

Heerlijk!!!

Jb
3 december 2021

Erg lekker Sushi. Levertijd was perfect. Niets op aan te merken!

Joris Zandbergen
3 december 2021

Top sushi en precies op de afgesproken tijd geleverd

Patsie
3 december 2021

Goed spul gappies echt niet normaal lekker, keep up the good work!

Hanny van der Plas
3 december 2021

De kwaliteit en de levering is altijd prima. We zijn zeer tevreden. Enige vraag blijft; Ik krijg steeds punten op een puntenkaart, maar zie nooit hoe ik die kan verzilveren. Maar er staan nooit meer dan 4 punten van de 5 ingevuld en bij een volgende bestelling begint dit weer opnieuw. Hoe werkt dit eigenlijk

Chris
2 december 2021

Lekker en vast! Super 😃

Els
2 december 2021

Altijd op tijd en altijd heerlijke sushi

Leo
1 december 2021

top kwaliteit en snel bezorging. Dank je wel KinSushi!

Hans
1 december 2021

Als vanouds compleet en heerlijk en keurig bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Milena
29 november 2021
Joyce
29 november 2021

Zoals altijd weer heerlijk! Ga zo door!

Chris
29 november 2021

Lekker!

Lot
29 november 2021

Hele goede sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

28-11-2021
29 november 2021
Grobbe
28 november 2021

Werkelijk verrukkelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
28 november 2021

Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maxim
28 november 2021

Dit was een heel goede box-deal, perfect bereid en stipt op tijd. Kin Sushi wordt snel onze favoriet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hella
28 november 2021

Zijn altijd erg te spreken over de smaak, maar ook over de superbezorging! Dit is onevste sushi plek waar we (eigenijk te) vaak bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mandy
28 november 2021

Altijd super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fer
28 november 2021
rayan
28 november 2021
Mieke
28 november 2021

Het was heerlijk! Een aanrader

Bart van der Bent
28 november 2021

In 3 woorden: Vers, heerlijk, kwaliteit

Gerard
28 november 2021
Bas
28 november 2021

De sushi zag er goed uit en was heerlijk. Iets later bezorgd dan gepland maar dat is begrijpelijk met de drukte. Ook kreeg ik e-mail met de status. Door het vervoer waren de sushi's wel iets door elkaar geschud en zaten de toppings tegen het deksel.

Remco
27 november 2021

Heerlijk gegeten. Supervers en zeer smakelijk. Ben niet anders gewend van Tibo en zijn team!

Claudia
27 november 2021

Lekker en altijd op tijd of zelfs vroeger!! Prima service ook als er wat mis gegaan is! Super tevreden

M B
27 november 2021

Top. Snel, vers, erg lekker

Juancarlos Perez
27 november 2021

Ik was laat thuis en we hadden geen eten thuis dus maar besloten toch even goed wat te laten bezorgen, alles wat een zagen was niet echt ons ding maar toen dachten laten we kin sushi weer proberen 20:30 uur besteld en het eten was precies zoals vermeld op tijd 20:55 uur en lekker als van ouds. Dikke 10 cope de service en lekker sushi.

Moniquedesiree
27 november 2021

Top zoals altijd

Renee Wap
27 november 2021

als alle vorige keren: top!

Yvette
27 november 2021

Lekkerste sushi ooit! Super vers, prachtige tonijn, smeuïge rijst, echt heerlijk. En in 30 minuutjes geleverd. Top.

Eddy Fakkel
26 november 2021

Supervers en goed gevuld!!!

Piet van Delft
26 november 2021

Uitstekende pokebowl

Aquinia Van De Zandt
25 november 2021

Zoals altijd heerlijk van smaak. Fantastische verrassing is het nieuwe papieren bakje waarin de poke bowl prachtig uitkomt. Daardoor nog veel beter van smaak. Dank je wel, voor herhaling vatbaar.

Dwayne
25 november 2021

Ik ben net in oegstgeest komen wonen en wat een topservice bieden ze bij kin sushi zeg! Als je iets an wiot passen of iets extra wilt is dat ook mogelijk. Ik heb het team gexien en dat bestaat uit jonge hardwerkende meiden en gasten. Ik heb niets meer dan respect voor deze mensen. Oh en de sushi valt niks over te zeggen, elke keer weer was het verschrikkelijk lekker !

Jeroen
25 november 2021

Beste Sushi van de regio. Ik rij uit Katwijk naar Oegstgeest hiervoor. Maakt niet uit want het is geweldig

Rik Vlasblom
25 november 2021

Lekker gegeten en bezorging was snel!👍

reb
25 november 2021

the best sushi ever alles heerlijk vers en smaakvol

Aria
24 november 2021

Bestelling kwam precies op tijd, we hebben heerlijk gegeten!

Pieterse
22 november 2021

Goede kwaliteit als altijd. Jammer dat er bij de bezorging geen stokjes en soja saus flesjes bijgevoegd waren. Dat geeft juist de extra beleving. Verbeter svp de quality control voor aflevering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janssen roelofsen
22 november 2021

Na ca 10 keer bij u iets besteld te hebben het afgelopen jaar vinden wij dat de kwaliteit sterk is achteruit gegaan. Onze bestelling was liefdeloos in een plastic bakje gepropt. Het zag er niet uit. Het smaakte alsof het al klaar lag van gisteren. Het leek meer op een bestelling van een Hollands/Chinees restaurant. Vooral veel saus! Wij gaan op zoek naar een andere sushi leverancier.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rachel
21 november 2021

Goede kwaliteit producten, keer op keer weer geweldig lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daan
21 november 2021

Top

Pieter Zuidberg
20 november 2021

Wederom erg lekker 👌🏻

Lodewijk
20 november 2021
Monique Pel
20 november 2021

Zoals altijd heerlijk vers. Voor het eerst de zalm sashimi besteld. Mega vers👌🏻👌🏻👌🏻🎉🎉🎉

Marieke
19 november 2021

Heel vers, top kwaliteit, de lekkerste!!

Ella
19 november 2021
Reinier
18 november 2021

Goede sushi, vers bereid, soms iets te zout, spijtig dat de gember (wel betaald) niet geleverd werd. Tevreden, ik zou een volgende keer weer bestellen.

Jo
16 november 2021

Altijd vers en heerlijke sushi! Hygiëne en service helemaal toppie. Beste sushi ever :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bernadette
15 november 2021

HEEERLIJK!!!

Douglas
15 november 2021

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam
14 november 2021

Heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Onno van Dongen
14 november 2021

Voor de eerste keer hier eten besteld en ik heb ervan genoten. Goede service en kwaliteit. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
14 november 2021

Overheerlijk zoals altijd! Bezorging is vaak later dan aangegeven, deze keer ook.

Robbie
13 november 2021

Super lekker gegeten !! Sushi stukjes zijn niet zo groot dat is wel jammer

Tessa
13 november 2021

Ontzettend lekker en vers.

Rob Verhaaren
12 november 2021

Altijd goed bij kin! Alleen vandaag was de inhoud rommelig: alles omgevallen, waardoor alles vies was… jammer.

Monique
12 november 2021

Top! Als altijd!🎉🎉🎉👌🏻👌🏻

Marianne
12 november 2021

Snelle bezorging, goede kwaliteit sushi, alleen de uramaki carpaccio viel tegen.

Frank
12 november 2021
Mariska Onos
11 november 2021
doña isa
11 november 2021

Eten was super!

Willem
11 november 2021
Haasnoot
9 november 2021
Sanneke
7 november 2021
Lobat Krayenoord
7 november 2021

Top top!! Heerlijk genieten kwaliteit en goede service 👍🏼👍🏼❤️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kees
6 november 2021

We hebben weer heerlijk gegeten

Joyce
6 november 2021

Derde keer bij jullie besteld. Nu de pokebowl. Verrukkelijk! Rijkelijk gevuld met zeer verse ingrediënten. Weer binnen 30 min bezorgd. Jullie blijven hoge kwaliteit leveren, petje af voor jullie!

Iris
6 november 2021

Goede sushi, heerlijke variatie

ANP
6 november 2021

Extreem lekker en super snelle bezorging

Wil
6 november 2021

Helaas kwam onze bestelling een half uur later dan gepland. We vroegen ons al af of er wat gebeurd was. Misschien een berichtje dat het langer duurt?!

San
6 november 2021

Uit ervaring weet ik dat het goed&heerlijk is. Alleen nu een dag te vroeg bezorgd, gaan voor de herkansing en zien het vanmiddag tegemoet. het telefonisch contact hierover met Chris was goed. Een aanwinst voor Oegstgeest!

Monique Pel
6 november 2021

Zoals altijd super vers en lekker!👌🏻🎉

Robin
5 november 2021

Was weer en topper.en onverwachts

Anja
4 november 2021

Top was weer super lekker

Nelleke⁸
4 november 2021

Was helemaal in orde. Bezorger meldde zel vooraf dat gember ontbrak. Gaf keuze dit even te halen.

Aline
2 november 2021

heerlijk! snelle service, fantastische sushi!! top!!

Floris
2 november 2021

Heerlijk!!

Marian
31 oktober 2021
Termaat
31 oktober 2021

Top op smaak en vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

FtH
31 oktober 2021
Astrid
31 oktober 2021

Kin, de naam is terecht - een feest voor oog en tong, de sushi's en sashimi's. en de zeewiersalade. Voor de eerste keer heb ik hier in NL ervan genoten zoals in Japan. Top. A propos, bezorging ook top - precies op tijd en keurig; En uw website - en nog eens top; makkelijk te bestellen, prima foto's. Bravo Kin Sushi Team en Chef!

Joyce
31 oktober 2021

Weer fenomenaal lekker! De vis/rijst verhouding is erg goed.Ook voor 1 persoon is de prijs/kwaliteit goed. Erg veel stokjes /soy sauzen erbij. Ik ben groot fan sinds kort.

Renee Wap
31 oktober 2021

heerlijk!

V egmond.
29 oktober 2021

Wederom heerlijk gegeten

Monique
29 oktober 2021

Zoals altijd. Top!

Cora
29 oktober 2021

Heb weer optimaal genoten van de diverse suhsi's. Niet overtrefbaar! Heerlijk!!!

Robert oegstgeest
29 oktober 2021

Snel bezorgd en erg lekker!

Andreas
29 oktober 2021

Zoals altijd overheerlijke sushi en ruim op tijd bezorgd.

Renee Wap
29 oktober 2021

Weer heerlijk genoten!!

Charlotte
28 oktober 2021

Heerlijke pokebowl, snelle bezorging.

Martine
27 oktober 2021
marguerite
26 oktober 2021

Bestelling werd heel snel geleverd en alles smaakte heerlijk. Zeer goed!

Martine
26 oktober 2021

Heerlijk gegeten en wederom precies op tijd afgeleverd! Ook onze gasten zijn altijd enthousiast en vragen zich af of er ook een Kin Sushi bij hun in de buurt zit.

Valeska
25 oktober 2021

Buitengewoon snelle bezorging en erg lekker, alles erg vers!

Kiki
24 oktober 2021

Het was weer top! Heerlijk vers en een snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cobie Zandbergen
23 oktober 2021

Het was echt voortreffelijk

Floris
23 oktober 2021

Was weer uit de kunst!!

Rishi Battja
22 oktober 2021

Professioneel, op tijd, goed verzorgd, goede prijs/kwaliteit verhouding en bovendien ook nog eens lekker. Zeker een aanrader!

Susanne
19 oktober 2021

Heerlijke sushi en tijdige levering. Ik ga vanaf nu alleen nog maar bij jullie bestellen.

Isabelle
19 oktober 2021

Precies op tijd bezorgd en super lekker gegeten :-)

Emma
19 oktober 2021

Heerlijk. Prima sushi tegen een betaalbare prijs. Bij Kin eten we altijd keer want het is zo lekker

Fer
18 oktober 2021

9,8/10

Su
18 oktober 2021
e.kooreman
18 oktober 2021

goede bezorging, eten ook top, helaas steeds bij bestelling geen wasabi er bij doen gebruiken we niet. verder zeer tevreden

de mooij
18 oktober 2021

na al eerder pokebowls hier vandaan genuttigd te hebben viel het deze keer tegen. de smaak was goed maar er zat deze keer weinig tot geen rijst in en ook zat er appel in deze pokebowl toegevoegd. ik vond het daardoor minder smaakvol dan de andere keren

M…
18 oktober 2021

De sushi was perfect maar de cola zero ontbrak (wel betaald) en de bestelling was ruim 20 min te laat klaar. Maar nogmaals de sushi was heerlijk. 😄

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra vd Kraan
17 oktober 2021

Weer heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ramoon
17 oktober 2021

Zoals altijd heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willemse
17 oktober 2021

Blijft de lekkerste sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Her Arts
17 oktober 2021

Alleen verse producten, prima en snelle service en heel erg lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wouter van Willigen
16 oktober 2021

Snel, vriendelijk en erg lekker :)

Timo
16 oktober 2021
DJR
16 oktober 2021

Alles was weer top…!!!! (Zaten er nou vorige keer servetjes bij of niet?)

Aquinia Van De Zandt
15 oktober 2021

Jammer van de zwarte bakjes, maakt het lekkere eten onaantrekkelijk.

Djamila
15 oktober 2021

De sushi had een goede temperatuur en was goed op smaak. Hij was alleen niet zo stevig qua structuur (viel snel uit elkaar). Het papieren tasje begaf het helaas op de fiets. Verder absoluut genoten!

Rosanne Guijt
15 oktober 2021

Heerlijk en goede bezorging en service!

Milou
14 oktober 2021

Als altijd TOP!!!

joyce pelder
14 oktober 2021

Wat waren wij onder de indruk van Kin Sushi. Wij zijn fan van sushi eten en testen dus verschillende plaatsen. Prijs - kwaliteit is hier het beste, bij veel restaurants krijg je teveel rijst. Ook is de sushi vers. Ook hadden we ons eten binnen een half uur terwijl we wel onder etenstijd ging bestellen. Jullie hebben nieuwe vaste klanten erbij!

Robin
14 oktober 2021
Sophie Van Egmond
11 oktober 2021

Super lekker! Moeilijk kiezen alles is heel vers en dus heerlijk. Gelukkig bijna 1 erbij in Sassenheim, dichterbij ons huis😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

PAULUS
9 oktober 2021
Petra van Rijn
9 oktober 2021

Weer een heerlijke bestelling bezorgd. Genoten van heerlijke sushi, grote stukken vis. Aanrader voor iedereen. Ook de bezorging is top! Jullie zijn altijd ruim op tijd

Kitti
9 oktober 2021

Yammiiiii!!! We love your sushi!

J.R
8 oktober 2021

Snelle bezorging, verse sushi. Heerlijk zoals altijd!

Pam
8 oktober 2021

Mega lekker! We hebben genoten..

Gert-Jan
8 oktober 2021

Heerlijk vers. Super lekker. Goed gevulde Rolls. Mooie plakken sashimi

Max Weterman
8 oktober 2021

Alles was goed op smaak en vers, erg tevreden!

Robin
8 oktober 2021

Super! Oprecht en zoals altijd💪👍. Ga zo door!

Jacqueline
5 oktober 2021

Heel tevreden. Snelle service, verse sushi met grote stukken vis. De crabroll met echte krab was heerlijk. Ik kom hier zeker nog een keer terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Adeline
5 oktober 2021

Heerlijk en royale portie.

Caroline
5 oktober 2021

Beste sushi ooit!

Mariska
4 oktober 2021

De lekkerste sushi van leiden en omstreken

Maikel van der Steen
3 oktober 2021
Ton van Kampen
3 oktober 2021

Eenvoudig bestellen via de site van KingSushi. Op tijd afgeleverd in goed verzorgde verpakking. De kwaliteit is zoals altijd, perfect. Een echte aanrader om de eettafel mee vol te zetten. Smullen maar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rijnsburg
3 oktober 2021

Altijd lekker en mooi op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renee Wap
3 oktober 2021

Alles uitstekend

Maxim
3 oktober 2021

Wij vonden Kin Sushi altijd een beetje aan de prijs maar wilden het toch een keer proberen en het was heerlijk. Als ze nu ook nog oshinko hadden dan werd dit mijn vaste sushi-place.

Robert
3 oktober 2021

Kwaliteit goed. Vervelend dat er na elke bestelling weer om een beoordeling wordt gevraagd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martien
3 oktober 2021

Het was weer top allemaal.

Willemien
3 oktober 2021

Lekkere sushi, goede service: toen we belden om te zeggen dat ze iets vergeten waren, stond de bezorger binnen 5 minuten weer op de stoep.

Tamara
3 oktober 2021

Helemaal top!!!

Danny
3 oktober 2021

Op de sushi is niets op aan te merken. Sushi smaakte goed! Het enige wat ik jammer vind is dat Kin Sushi niet in de Leidse wijk bezorgd met postcode 2316. een volgende keer bestellen gaat zeker gebeuren

FtH
2 oktober 2021

Zeer goede pokebowls en snelle bezorging

Jan
2 oktober 2021